torstaina, helmikuuta 14, 2008

Valokuvatorstai: Yhdessä

Penkkaripäivänä jos koskaan iloitaan ja irrotellaan yhdessä. Asuja ja iskulauseita on keksitty yhdessä, kuorma-autoja ja karkkeja tilattu. Meillä abin ystävät olivat yötä ja lähtivät siksi myös liikkeelle aamulla porukassa. Ja nyt neidot ovat hävinneet taas joukolla keräämään unohtumattomia kokemuksia. Asu on tosin ehtinyt vaihtua hieman hillitymmäksi.

Valokuvatorstai etsii ystävänpäivänä osuvasti yhdessä-teeman kuvituksia. Teknisesti kuvaaminen ei nyt mennyt nappiin, mutta ehkä nuorten riemu parantaa kuvien laatua...
------
Ystävänpäiväruusuja ei tänään kyllä ansaitse Sonera, jonka sähköpostiasiakkaana olen taas koko päivän ollut pimennossa. Mitta alkaa olla kohtalaisen täysi surkean palvelun kanssa, sillä jostain kumman syystä juuri sähköposti on aina se palvelu, joka on pisimpään poissa käytöstä. Laajakaista sentään saatiin auki joskus puolen päivän aikaan, joten olen edes itse päässyt lähettämään muutaman aivan välttämättömän sähköpostin liitteineen eteenpäin. Mutta todennäköisesti postilaatikossani odottaa parikymmentä kommentoitavaa viestiä työasioineen, elleivät sitten ole jo hävinneet lopullisesti. Pitäisikö ryhtyä kirjoittamaan taas kirjeitä?

1 kommentti:

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Turvallinen kouluaika, jossa joku aina sanoo, mitä seuraavaksi tehdään, alkaa v'istyä ja tilalle tulee oman vastuun ottaminen. Silloin monet kaverisuhteet menettävät painoarvoaan ja nuori joutuu kokeilemaan omia siipiään. Hienoa toisaalta, toisaalta asiassa piilee kriisinpoikanenkin.