tiistaina, tammikuuta 01, 2008

Valokuvatorstai: kuvapeitto 1.1.08

1.1. on helposti muistettava syntymäpäivä, Aleksille tuli tänään täyteen täysi kymppi. Meillä sukulaisillakin oli oikein mukavaa, vaikka herkkujen syöminen alkaakin vähän jo tökkiä juhlapyhien jälkeen.

Valokuvatorstai etsii tämän päivän kuvapeittoa. Kuva otettu Hollolassa 14.54. Kuvatessa käytetty kynttilänvaloasetuksia, mikä selittää ainakin osan rakeisuudesta.

5 kommenttia:

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Juuri äsken sain viestin kollegalta ja ystävältä Marialta, jolle on yöllä syntynyt Etelä-Karjalan ensimmäinen vauva vuosimallia 2008.
Hyvää uutta vuotta sinulle, Verkkomaisteri.

savisuti kirjoitti...

Onnittelut Aleksille! Suklaakakku kyllä maistuisi aina, ainakin palanen. Oikein hyvää uutta vuotta!

Mari kirjoitti...

Mikä mainio, tomera ilme! Sitä puhkutaan tosissaan. Niin pitääkin!

V kirjoitti...

Isäntä sanoi heti, että voi poikarukkaa. Isännällä on sama syntymäpäivä, ja synttärit on siihen aikaan kun hän oli lapsi aina unohdettu, joulun ja uudenvuodentohinoissa. Nyt on koitettu korjata tilannetta tyttären kanssa, joka on syntynyt jouluaattona!

Saa siinä käyttää mielikuvitusta, että saa synttärit tuntumaan edes jotenkin synttäreiltä, joulukoristeiden ja aaton huuman varjossa ü

Kiva kuva. Aleksi näyttää kyllä ihan tyytväiseltä kakkunsa kanssa.
Tuota voisin kyllä maistaa itsekin ü

InaR kirjoitti...

Syntymäpäivien sijoittumisella on varmaankin suurin merkitys muutaman vuoden kympin molemmin puolin. Sen jälkeen nuori mies voi olla innoissaankin siitä, että hän voi aloittaa biletyksen jo uudenvuodenaattona ja jatkaa sitä rauhassa ilman heräämispaineita. Olen tätinä jo oppinut hankkimaan yhden ylimääräisen lahjan joulun alla ja pistänyt sen jemmaan odottamaan. Ja sitähän on joulun jälkeen mahdollisuus myös paikata, jos jotain tuiki tarpeellista on jäänyt saamatta.