torstaina, lokakuuta 11, 2007

Valokuvatorstai: Arki

Olen viime päivinä kuvannut sisältä asuntoa, joka on ollut kotimme yli 23 vuotta ja menossa kohta myyntiin. Nämä eivät siis ole myyntikuvia, vaan muistoja myöhempiä aikoja varten...

Eteisen arkea ovat sotku, naulakossa roikkuvat pyöräilylippikset ja -kypärät, koiranhihnat vasemmalla korissa ja (tyhjät) kakkapussit keskellä, oikealla läjä käsineitä ja muuta lämmikettä. Ja lipaston päällä on tietenkin myös aina epämääräinen valikoima avaimia, postia, heijastimia jne.

Valokuvatorstai etsii arkea.

5 kommenttia:

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Teillä on hyvä järjestys, InaR. Itse en löydä omasta eteisestämme mitään estetiikkaa.

InaR kirjoitti...

No juu, juuri tuo kohta eteisestä ehkä on jonkinlaisessa järjestyksessä. Roikkuvat puutarhamme eli ylitäydet naulakot ovatkin sitten jotain ihan muuta. Oma työpöytäsi vaikutti ilmavan siistiltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Haikeeta....
-ruu

savisuti kirjoitti...

Siisti eteinen, kaunis lipasto.

InaR kirjoitti...

Ruu: haikealta alkaa tuntua vasta valokuvatessa, vaikka yritän tehdä sitäkin niin sotkuisissa olosuhteissa, että muistan kaikki säilytysongelmat ja muut epäkäytännöllisyydet (jotka eivät ole syy muuttoomme. Purkaminen ja pakkaaminen, muuttofirmojen ja laajakaistan tilaaminen ym. ovat silkkaa puurtamista. Ensimmäiset muuttolaatikot on nyt pakattu ja ensimmäiset jätelastit viety jäteasemalle. Ehkä itkukin vielä tulee.
Savisuti: minustakin lipasto on kaunis, rähjäinen estetiikka puree.