perjantaina, elokuuta 11, 2006

Verkkokommentointi jatkuu

Journalistikin on näköjään saanut verkkolehtensä päivitettyä ilmestymispäivänä. Jatkan Verkkokalastajana vielä ainakin tämän vuoden loppuun.

2 kommenttia:

Petteri Numminen kirjoitti...

Wau, olen mykistynyt :-)

Kävijämääriä aina vain ihmettelen (nykyisin noin 6 kertaa päivässä).

Vitsihän se osittain oli, mutta kyllä ne suurimmat kävijämäärät tulivat aatonaattoiltana klo 18-24, kun 10 000 ihmistä kävi katsomassa kinkunpaisto-ohjeita.

Ja Google-optimoinnista en voi puhua tarpeeksi. Juuri tänään ihmeteltiin "manikyyri" -sanan hakutulosta. Täytyy tässäkin sanoa, että Kynämmiehen tekniikka rokkaa tykimmin. "Broileri" oli pitkään piikki lihassa, mutta nyt sekin näyttää olevan voitettua kauraa.

Mutta kyllä me kosiskellaankin yleisöä ihan törkeillä tempuilla, kun tuota rohkeutta on kertynyt:

http://www.pirkka.fi/ruoka/arkisto/2006/8/10/broileri-ui-viskissa.aspx

http://www.pirkka.fi/vapaa-aika/arkisto/2006/8/8/lovex-linzilla-perjandaina.aspx

Yksi homma muuten on muuttunut: kommentointi on avoinna kaikille. Olemme pikkuhiljaa panostaneet avoimuuteen - kaiken uhallakin. Ei kaduta, ainakaan toistaiseksi.

Kiitokset Verkonkalastajalle ( *kumartaa* )ja muillekin kommentoijille niin blogeissa, julkisuudessa kuin ihan mailitse.

Pirkka.fi jatkaa nykyisellä menolla vuodenvaihteeseen saakka.

InaR kirjoitti...

Ihmettelen vähän, jos blogeja ei nähdä Pirkan verkkosivuilla myös talon vaihdon jälkeen. Verkossahan tosin uudistukset on helpompi hyväksyä kuin perinteisen lehden kohdalla. Mutta silti luulen lukijoiden hermostuvan, jos vuorovaikutteisuudessa otetaan takapakkia.