sunnuntaina, tammikuuta 22, 2006

Tekstariterroria

Päätin olla sotkeutumatta presidentinvaalijournalismiin, enkä tee sitä nytkään. Sen sijaan tänään täyttyi mitta yksityisenä kansalaisena, joka joutuu alistumaan ei-toivotulle vaalipropagandalle.

Yksi ja toinenkin etäinen tuttava on kaivanut esiin matkapuhelinnumeroni ja aktivoitunut edistämään oman ehdokkaansa asiaa. Raivostuttavinta on tekstarien "humoristinen" sävy. Jostain kumman syystä en vain ilahdu kehotuksista säästää Arajärvi toiseltakin kuuden vuoden linnatuomiolta.

Toistaiseksi olen saanut tekstareita vain Niinistön kannattajilta, mutta en epäile, etteikö roskapostitusta osattaisi työväenliikkeen toisellakin reunalla. Ehkei ihan kampanjatoimistoissa asti, mutta aktiviteettia tuntuu nyt olevan kentällä riesaksi asti. Hei, eikö teille kukaan ole kertonut, että ns. huumoriviesteillä on myös vihaajansa!

Ihan vain tiedoksi kaikille nykyisille, entisille ja tuleville tuttaville, työtovereille ja ystäville: jokainen kotirauhaani häiritsevä vaalipropagandatekstari pudottaa jatkossa kymmenellä prosenttiyksiköllä mahdollisuuksia saada minua ollenkaan vaalihuoneistoon viikon kuluttua. Todennäköisyysprosentti on tipahtanut jo alle viidenkymmenen.

Ei kommentteja: