Työnteko ja jopa sen välttely on tällä viikolla haitannut vakavasti verkossa roikkumista. Nyt on kuitenkin tiedossa muutama vakavasti verkkosisältöihin liittyvä projekti (osasta jopa maksetaan), joten päätin ryhtyä tsekkaamaan alan sivuja.
Helpointa on tietysti aina lähteä liikkeelle blogilistalta, vaikka Media=blogin merkintä ja sen kommentit ansiokkaasti kyseenalaistavat listan aseman suosituimpien blogien arvottajana. Lukijamäärät eivät kuitenkaan nyt kiinnosta, vaan päätin etsiä journalismiin tai mediaan liittyviä blogeja hakusanojen kautta.
Hauska havainto on, ettei kukaan muu kuin minä ole merkinnyt blogihakemiston hakusanaksi verkkoviestintää tai verkkojournalismia. No, journalismin (jonka heti lisään omaksi hakusanakseni - miksen sitä ole jo tehnyt?) alla on 21 blogia, huomattavan suositun median takana puolestaan yli 80 blogia. Pimeille illoille riittää siis perattavaa, kun tsekkaan uudet tuttavuudet läpi. Onneksi suurin osa on jo jotenkin tuttuja.
Yksi molempien listojen aakkosten alkupäässä keikkuva on Apinalaatikko, johon en ollut aiemmin törmännyt, vaikka kirjoittajien nimet toki ovat mediasta tuttuja. No, merkintöjä onkin vasta viime ja tältä kuulta, joten annan tässä työtilanteessa itselleni anteeksi moisen laiminlyönnin. Sopivasti keveän terävät mediaraapaisut vaikuttivat sen verran viihdyttäviltä, että pistin blogin seurantaan. Viimeisinä HIM:in levyä, Nisse Gustafssonin tuomiota, Henkan ja Maukan toimittajien lahjusepäilyjä. Olisin voinut elää ilman noitakin pohdintoja, mutta tervetuloa! Oman työn ja sen kohteiden kriittinen tarkastelu ei ole koskaan haitaksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti